Bourgondiër De 0224-292686: Openingstijden, products (online) kopen in de winkel of boerderij uit de buurt.
Wat wij doen:
De zomer komt eraan......tijd voor lekker uit eten en een terrasje pakken. Tijd voor heerlijke lichte gerechten een een glas koele witte wijn. De lammetjes van Texel zijn weer in huis......en er zijn ook heerlijke gerechten met kabeljauw, parelhoender of kalfsvlees. De wijnkaart is al weer aangepast met lekkere zomerwijnen en de rose is al weer in huis. Tot gauw.....................
In het aparte voorgedeelte, waarin een gezellige antieke bar, kunt U een aperitief of digestief nuttigen. In het tussengedeelte van het restaurant kunt U onze koks aan het werk zien. Op de verhoging kunt U met een gezelschap van maximaal 20 gasten gezellig zitten.
De menukaart
van de De Bourgondiër is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met gebruik van veel regionale produkten. Er wordt door chef-kok Ferry Kenter en zijn sous-chef Robin Vrijer eerlijk gekookt en Ferry komt bij U aan tafel vertellen wat voor heerlijks hij voor U kan maken. Buiten een aantal vleesgerechten, staat er vaak veel vis op het menu. De vis komt o.a. uit Den Oever, Den Helder en IJmuiden. Er wordt niet met een vaste menukaart gewerkt, alles wat binnenkomt wordt verwerkt en op de kaart gezet, die elke dag eigenhandig wordt aangepast en uitgeprint.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : gesloten
Donderdag : 17:30 - 23:00
Vrijdag : 17:30 - 23:00
Zaterdag : 17:30 - 23:00
Zondag : 17:30 - 23:00 Eetwensen:
Biologisch
Keuken:
Bourgondisch, Vis
Sfeerkenmerken:
Klassiek
Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin