Voorpagina
Biologischewinkel aanmelden
Contact opnemen
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Selecteer provincie
In provincie
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Voorpagina
>
Utrecht
>
Bunschoten-Spakenburg
>
Poffertjes van Oma
> Wijzig gegevens
Naam
Adres
Plaats
Postcode
Telefoonnummer
Website
E-mail
Omschrijving
<b>Wat wij doen:</b><br/><br/> Poffertjes van Oma<br/>is een poffertjesbakkerij die al sinds 1970 op bijna alle grote evenementen, zoals braderieën, jaar- en feestmarkten overal in Nederland aanwezig is. Een ecologisch en biologisch vooruitstrevend bedrijf met uitsluitend verantwoorde producten direct van het boerenland. <br/><br/>Al voor het gemeengoed werd, bakte Poffertjes van Oma al (aanvankelijk alleen nog op verzoek) met biologische producten: al sinds het jaar 2000! Al onze ingrediënten zijn natuurzuiver en zonder wèlke kunstmatige toevoeging dan ook. Zelfs de roomboter die we gebruiken is op biologische wijze gemaakt.<br/><br/>Onze poffertjes zijn - door jarenlange ontwikkeling, verfijning en ervaring - fantastisch van smaak, geur, kleur en vorm. Naast de suikertrechter - ook wel fondanttrechter genoemd, deze werd gebruikt voor het maken van borstplaat en fondant - hebben wij als eerste poffertjesbakkerij al 40 jaar geleden (!) de tweetandige i.p.v. de ééntandige vork in gebruik genomen: belangrijk voor de grootte, de luchtigheid, de gaafheid en de uniformiteit van de poffertjes. Inmiddels bleken wij trendsetter op dit gebied: nu gebruikt elke goede poffertjesbakker ze.<br/><br/>Dankzij de zeer grondige, professionele en hygiënische voorbereiding kunnen wij de vaste hoge kwaliteit garanderen. Hierdoor mogen wij ook het Ecokeurmerk voeren.<br/><br/>Ons kwaliteitsproduct geniet al sinds 1970 landelijke bekendheid en inmiddels zijn wij de grootste poffertjesbakkerij van Nederland.<br/><br/>Recept voor glutenvrije poffertjes.<br/><br/>Ingrediënten:<br/>100 gram boekweitmeel<br/>100 gram Teffbloem<br/>150 gram Bioculinair<br/>250 gram farina<br/>8 gram zout<br/>10 gram gist<br/>1 ei<br/>1/2 (klein) flesje aroma Dr. Oetker <br/>(naar smaak toe te voegen)<br/>en 1 liter water van 28 graden<br/>een poffertjespan<br/><br/>Bereiding:<br/>Alle droge bestanddelen mengen.<br/>Vervolgens het water van 28 graden toevoegen.<br/>Klop er 1 ei door tot het een glad beslag is.<br/>Laat het geheel 20 minuten rusten.<br/>Uw glutenvrije poffertjesbeslag is klaar voor gebruik: <br/>EET SMAKELIJK!<br/><b>Service</b>: <br/>Bezorgservice<br/><br/><b>Diensten</b>: <br/>Arrangementen, Catering / buffet<br/><br/><b>Doelgroep</b>: <br/>Bedrijven, Particulieren<br/><br/><b>Gelegenheid</b>: <br/>Evenement, Feest / partij, Kinderfeestje<br/><br/><b>Soort aanbieder</b>: <br/>poffertjesbakkerij
Wijzig gegevens